Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin adet olduğunu görmek

Rüyada eşinin adet olduğunu görmek

Rüyada eşinin adet olduğunu görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına tabir olunur.

Rüyada eşinin adet olduğunu gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi ekonomik durumunuzu da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada eşini adetli görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin adet olduğunu görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada temiz adet bezi görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini adetli görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada adet kanı silmek elinin darda kalmayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tuvalette adet olduğunu görmek ekonomik olarak kalkınacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada adet kanını temizlemek daha şık mekanlarda eğleneceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi adetini görmek makama ve rızka sahip olacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments