Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek rahata ve huzura kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kurabilir veya eski bir fikir ya da hedefinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada bir erkeği adetli görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, kazancını iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin adet olduğunu görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının adet kanı görmek rahat bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının adet kanını görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada adet olduğunu görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada adet olduğunu söylemek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments