Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin adet kanı görmek

Rüyada erkeğin adet kanı görmek

Rüyada erkeğin adet kanı görmek önemli işler yapacağına, işlerin yolunda gideceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin adet kanı gördüyseniz:

  • Hayatınız boyunca belli modellere veya kurallara bağlı kalmış olsanız da, her zaman farklı yaklaşımlarla da ilerlenebileceğini biliyorsunuz.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada adet kanı yıkadığını görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin adet kanını görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine inanılır.

Rüyada kendi adet kanını görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada başkasının adet kanını görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada adet kanı yemek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir damla adet kanı görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments