Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin adet olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin adet olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin adet olduğunu görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin adet olduğunu gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Rüyada bir kişinin adet olduğunu görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına inanılır.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek ikinci bir şans vereceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kan adet görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının adet görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada adetliyken abdest almak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada temiz adet kanı görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi adet kanı görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Rüyada adet kanaması geçirmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments