Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet oldu unu görmek

Rüyada adet oldu unu görmek

Rüyada adet oldu unu görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet oldu unu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara veya ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ya da çalışmanız daha iyi sonuçlar ortaya konmasını sağlayabilir.

Rüyada adet oldu unu görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada adet kanı görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada adetli birini görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet kanaması geçirmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada adet kanını yıkamak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet olduğunu sanmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine inanılır.

Rüyada adetliyken yasin okumak hayatına bolluk ve bereket geleceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işarettir.

Rüyada kurumuş adet kanı görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments