Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanaklarından öpmek

Rüyada yanaklarından öpmek

Rüyada yanaklarından öpmek ticaret ehli olacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, malının artmasına, bereketlenmesine yorulur.

Rüyada yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, maddi zarara uğrayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek karlı ortaklıklara gireceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada kızı yanağından öpmek zararların telafi edileceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yanaktan birini öpmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, sonunda maddi zarara gireceğine alamet eder.

Rüyada tek yanaktan öpmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments