Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği istemeye gitmek

Rüyada erkeği istemeye gitmek

Rüyada erkeği istemeye gitmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine yorulur.

Rüyada erkeği istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada erkeği istemeye gitmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek istemeye gitmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere gitmek istememek zararlarını telafi edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments