Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gitmek istememek

Rüyada askere gitmek istememek

Rüyada askere gitmek istememek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, problemlerinin çözüleceğine, pişmanlığa, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askere gitmek istememek gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmayıp, boşa zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada askere gitmek istememek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada istemediğin bir yere gitmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına yorulur.

Rüyada hacca gitmek istememek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek yaşananları unutturacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet eder.

Rüyada kızı istemeye gitmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada istemeye gitmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, evine bereket geleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments