Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hayatın pahalılaşmasına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, gözden düşeceğine, güzel günler görüleceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek ona mutluluk getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada kızı istemeye gitmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek zor bir döneme gireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, ticaret ehli kişi olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments