Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı istemeye gitmek

Rüyada bir kızı istemeye gitmek

Rüyada bir kızı istemeye gitmek muradın yerine geleceğine, onu dinleyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Rüyada kızı istemeye gitmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek yeni insanlarla tanışacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızı istemeye gelmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments