Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, hayırlı haberler alacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, yeni işlerin geleceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek yalan söylemeye, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kızı istemeye gitmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek esenlik bulup, mutlu olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments