Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek bolluk içine olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kariyer planının altüst olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gitmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle hacca gitmek bir hastalığa maruz kalacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments