Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek istemeye gitmek

Rüyada erkek istemeye gitmek

Rüyada erkek istemeye gitmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ticarette şansının düşeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, zahmetinin çoğalacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına alamet eder.

Rüyada erkek istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Rüyada erkeği istemeye gitmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kırgınlıkların geçeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada erkek istemeye gitmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada istemediğin bir yere gitmek yepyeni projelerle uğraşacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kızı istemeye gitmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacca gitmek istememek kendi işini kurup başına geçeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini istemeye gitmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işarettir.

Rüyada istemeye gitmek çok büyük üzüntüler duyacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments