Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini istemeye gitmek

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek ağır günler geçireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hedeflere ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi istemeye gitmek işlerine dört elle sarılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini istemeye gitmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada istemeye gitmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına inanılır.

Rüyada askere gitmek istememek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments