Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı boynundan öpmek

Rüyada kızı boynundan öpmek

Rüyada kızı boynundan öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, onlarla arasının açılacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, insanların alım gücünün azalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada kızı boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada kızı boynundan öpmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini boynundan öpmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, çok büyük hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek kem gözlere geleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeği boynundan öpmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, rahata ve kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çaresizleşeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments