Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmız ruj sürmek

Rüyada kırmız ruj sürmek

Rüyada kırmız ruj sürmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada kırmız ruj sürmek gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada kırmız ruj sürmek zararın gittikçe daha da artacağına, itibarın sarsılacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kırmız oje sürmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırmız yılan görmek fırsatların elden kaçırılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada kırmız pantolon giymek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada kırmız eşarp görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmız görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmız erik yemek strese gireceğine, gergin olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına alamet eder.

Rüyada kırmız et görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments