Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ruj sürmek

Rüyada beyaz ruj sürmek

Rüyada beyaz ruj sürmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ruj sürmek gördüyseniz:

  • Size fırsat gibi görünen işleri kısa süre içinde değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada beyaz ruj sürmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, sıkıntılarının sona ereceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine ruj sürmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, şansın önünün kesileceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ruj sürmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ruj sürmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi ruj sürmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, patron olunacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments