Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ruj sürmek

Rüyada mavi ruj sürmek

Rüyada mavi ruj sürmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada mavi ruj sürmek gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Rüyada mavi ruj sürmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada sarı ruj sürmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada kırmız ruj sürmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe ruj sürmek itibar edineceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağına ruj sürmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işarettir.

Rüyada kahverengi ruj sürmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments