Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruj sürmek

Rüyada ruj sürmek

Rüyada ruj sürmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, güllük gülistanlık olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yollarını ayıracağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kötü günler yaşanacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruj sürmek gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Rüyada mavi ruj sürmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine delalettir.

Rüyada siyah ruj sürmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, rahat bir hayata adım atacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada kırmız ruj sürmek başarılı işlere imza atılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe ruj sürmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına işarettir.

Rüyada yeşil ruj sürmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalettir.

Rüyada sarı ruj sürmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments