Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı ruj sürmek

Rüyada sarı ruj sürmek

Rüyada sarı ruj sürmek refaha erileceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulur.

Rüyada sarı ruj sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz.

Rüyada sarı ruj sürmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına tabir olunur.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işarettir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işaret eder.

Rüyada dudağına ruj sürmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine ruj sürmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments