Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe masaj yapmak

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak mesleğinde çok başarılı olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin annesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada erkeğe masaj yapmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak sorunların teker teker çözüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Rüyada bir kadına masaj yapmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, günahlarına tövbe edeceğine, akıl vereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak belaya ve derde düşeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada masaj yapmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak başarının ve mutluluğun geleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kadına masaj yapmak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kalp masajı yapmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, geçim derdine gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments