Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birine masaj yapmak

Rüyada ünlü birine masaj yapmak

Rüyada ünlü birine masaj yapmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, prestij kazanacağına, hayatını yoluna koymaya, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar ya da geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak onlar için çabalayacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak masajı yapmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada birine kalp masajı yapmak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalet eder.

Rüyada ölüye masaj yapmak kalben çok rahat edileceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, belki ölümler görüleceğine, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalp masajı yapmak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada ölen birine masaj yapmak işte de mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments