Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye masaj yapmak

Rüyada ölüye masaj yapmak

Rüyada ölüye masaj yapmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada ölüye masaj yapmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Rüyada ölüye masaj yapmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada başbakana masaj yapmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada ayak masajı yapmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına işaret eder.

Rüyada birisine masaj yapmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe masaj yapmak her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada sırta masaj yapmak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kadına masaj yapmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments