Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına masaj yapmak

Rüyada kadına masaj yapmak

Rüyada kadına masaj yapmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada bir kadına masaj yapmak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada kadına masaj yapmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak yeni kişilerle tanışacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada babaya masaj yapmak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet eder.

Rüyada anneye masaj yapmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayana masaj yapmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine masaj yapmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, söylediklerinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuza masaj yapmak maddi kayıpların sona ereceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments