Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp masajı yapmak

Rüyada kalp masajı yapmak

Rüyada kalp masajı yapmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kalp masajı yapmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp masajı yapmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, çok büyük bir acı duyacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işarettir.

Rüyada kalbe masaj yapmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet eder.

Rüyada birine kalp masajı yapmak duygusallığın ön plana çıkacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kalp masajı görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments