Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine masaj yapmak

Rüyada ölen birine masaj yapmak

Rüyada ölen birine masaj yapmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalet eder.

Rüyada ölen birine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Vücudunuzu darbelerden, çarpmalardan korumalısınız.

Rüyada birinin başına masaj yapmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, talihinizin artacağına alamet eder.

Rüyada ölüye masaj yapmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada bir kadına masaj yapmak aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp masajı yapmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, kısmetinin hep açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bayana masaj yapmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına delalet eder.

Rüyada birine masaj yapmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments