Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe makyaj yapmak

Rüyada erkeğe makyaj yapmak

Rüyada erkeğe makyaj yapmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, yetki ve söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada erkeğe makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Zaman her şeyin ilacıdır.

Rüyada erkeğe makyaj yapmak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin makyajı yapmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, onlara çok bağlı olacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada göz makyajı yapmak zor günler geçireceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı makyaj yapmak rızkın genişleyeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına yorulur.

Rüyada aynada makyaj yapmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada çocuğa makyaj yapmak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments