Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, hayırlı bir işe başlayacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada bir erkeğe makyaj yapmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, zararını tamamen kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe makyaj yapmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendine makyaj yapmak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi makyaj yapmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada koyu makyaj yapmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk makyaj yapmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni planlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşına makyaj yapmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments