Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada makyaj yapmak

Rüyada aynada makyaj yapmak

Rüyada aynada makyaj yapmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına rivayet eder.

Rüyada aynada makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada aynada makyaj yapmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak doğruluktan ayrılmayacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak rızkın kesilmeyeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğa makyaj yapmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette makyaj yapmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşına makyaj yapmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına inanılır.

Rüyada göz makyajı yapmak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments