Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa makyaj yapmak

Rüyada çocuğa makyaj yapmak

Rüyada çocuğa makyaj yapmak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, çok kötü günler göreceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğa makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Rüyada çocuğa makyaj yapmak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiğini söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne makyaj yapmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada gözlere makyaj yapmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin makyaj yapmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı makyaj yapmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün makyajı yapmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birisine makyaj yapmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments