Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı makyaj yapmak

Rüyada kırmızı makyaj yapmak

Rüyada kırmızı makyaj yapmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada kırmızı makyaj yapmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada süslenmek makyaj yapmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet eder.

Rüyada aynanın karşısında makyaj yapmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneye makyaj yapmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada makyajı yapmak alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine delalettir.

Rüyada ölüye makyaj yapmak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı makyaj yapmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments