Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz makyajı yapmak

Rüyada göz makyajı yapmak

Rüyada göz makyajı yapmak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yetki sahibi olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada göz makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada gözüne makyaj yapmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada gözlerine makyaj yapmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Rüyada göz makyajı yapmak büyük zorluklar geçireceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere makyaj yapmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine göz makyajı yapmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada siyah göz makyajı yapmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine yorulur.

Rüyada göz makyaj yapmak hem yeni yerler göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalettir.

Rüyada mavi göz makyajı görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments