Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek çok mutlu günler geçireceğine, yardım edeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada mezari ziyaret etmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, ticarette yol katedeceğine inanılır.

Rüyada mezara ziyarete gitmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık ziyareti görmek çok sıkıntı çekeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments