Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa ziyaret etmek

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek dertlerin yükünden kurtulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, iyi halinin kalmayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Tolerans göstermeniz insanların sakinleşmesini sağladığı için, daha uzun süreli çözümler bulunmasına yardım edebilir.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada mezari ziyaret etmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, işlerin daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, karısının çok mutlu olacağına, evlatların hayırsız çıkacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, verimli işlere gireceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada mezar ziyaret etmek doğru yolu bulacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek evlatlarından memnun olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada mezar ziyareti görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments