Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezari ziyaret etmek

Rüyada mezari ziyaret etmek

Rüyada mezari ziyaret etmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezari ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Bir süre için olaylara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada mezar ziyareti görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar ziyareti yapmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada mezara ziyarete gitmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kendisine uğur getireceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, huzurun bozulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments