Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir.

Rüyada mezar ziyaret etmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezari ziyaret etmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine inanılır.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments