Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara ziyarete gitmek

Rüyada mezara ziyarete gitmek

Rüyada mezara ziyarete gitmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, isteklerini yerine getireceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada mezara ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada mezara ziyarete gitmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mezar ziyaret etmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments