Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek lüks içinde olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalettir.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada mezara ziyarete gitmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık ziyareti görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına inanılır.

Rüyada mezar ziyaret etmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, üzüntülerinin son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments