Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık ziyareti görmek

Rüyada mezarlık ziyareti görmek

Rüyada mezarlık ziyareti görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, güvenini sarsacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına inanılır.

Rüyada mezarlık ziyareti gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar ziyareti görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara ziyarete gitmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar ziyareti yapmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık ziyareti görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments