Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık kazdığını görmek

Rüyada mezarlık kazdığını görmek

Rüyada mezarlık kazdığını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık kazdığını gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni mezar kazmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin mezarını kazmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak kişinin alım gücünün yükseleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulur.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin mezarını kazmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments