Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezarını kazmak

Rüyada birinin mezarını kazmak

Rüyada birinin mezarını kazmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, elinin de bollaşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada annenin mezarını kazmak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını kazmak iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolu mezar kazmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kısmetinizin açılacağına, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarını kazmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakının mezarını kazmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments