Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kazmak altın bulmak

Rüyada mezar kazmak altın bulmak

Rüyada mezar kazmak altın bulmak borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yoğun stres altında kalacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliği yaşamsal amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta altın bulmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına inanılır.

Rüyada mezarda altın bulmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, rahat bir işe girileceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada mezardan altın bulmak büyük sıkıntılar çekeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde mezar kazmak kişinin esenlik bulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarını kazmak gelişim içine gireceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının mezarını kazmak amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments