Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mezarını kazmak

Rüyada başkasının mezarını kazmak

Rüyada başkasının mezarını kazmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, asla yüksünmeyeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına delalet eder.

Rüyada başkasının mezarını kazmak gördüyseniz:

  • İçgüdülerinizin sesini dinleyin.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada mezarı kazmak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada dolu mezar kazmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek mezarı kazdığını görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kürekle mezar kazmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, başarılarının tadına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kazdığını görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin mezarını kazmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments