Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün mezarını kazmak

Rüyada ölünün mezarını kazmak

Rüyada ölünün mezarını kazmak en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız.

Rüyada ölüye mezar kazmak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölünün mezarını kazmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada gömülü mezarı kazmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada eski mezar kazmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi mezarını kazmak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının mezarını kazmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments