Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek borçların ve dertlerin biteceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, yapacağı planların altüst olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmak yerine kendinizi değiştirmeye veya kişisel gelişim çalışmalarına eğilmeniz daha yararlı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada epilepsi görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada epilepsi hastası görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada sara nöbeti geçirmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, iyi halini yitireceğine işarettir.

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada nöbet geçirmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments