Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nöbet geçirmek

Rüyada nöbet geçirmek

Rüyada nöbet geçirmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına delalet eder.

Rüyada nöbet geçirmek gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada nöbet geçirmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek çok hayırlı günler görüleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine tabir olunur.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek en tepkedeki kimse olacağına, ekmeğinin artacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastanede nöbet tutmak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Rüyada okulda nöbet tutmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, problemlere çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments