Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nöbet geçirdiğini görmek

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, yeni bir araba satın alınacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nöbet geçirdiğini gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz konusunda spesifik olmanız gerekiyor.

Rüyada nöbet geçirmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada sara nöbeti geçirmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, iş hayatında saygı göreceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek dileklerin yerine geleceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek aileyle iş yapmayacağına, hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, hak yiyeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulda nöbetçi olduğunu görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada nöbet tuttuğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments