Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada epilepsi görmek

Rüyada epilepsi görmek

Rüyada epilepsi görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada epilepsi gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Rüyada epilepsi hastası görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulur.

Rüyada epilepsi görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments