Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ayağa kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Rüyada sara nöbeti geçirmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, elde edilen nasibin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, gelişiminin hız kazanacağına işarettir.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada nöbet geçirmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine işaret eder.

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şansın önünün kesileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada birinin dişlerini sararmış görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, ticaretin açılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sararmış yaprak görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments