Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sara nöbeti geçirmek

Rüyada sara nöbeti geçirmek

Rüyada sara nöbeti geçirmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirmek gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ileride çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçirmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, güvensizlik duymaya, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada nöbet geçirmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek şansının ve bahtının açılacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada sararmış yaprak görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada diş sararması görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments